spiegel tv

EEN ANDER BEELD VAN TELEVISIE

EEN ANDER BEELD
VAN TELEVISIE

EEN WERELD WAARIN TELEVISIE VERSCHIJNT EN VERDWIJNT ZOALS JIJ HET WIL

5 Senses spiegeltv’s combineren finesse, esthetiek en hoogwaardige ergonomie en bieden een hoge kwaliteit en met aandacht voor detail, kunnen ze opgaan in uw omgeving. De tv en de spiegel zijn aan elkaar gelast dankzij een nieuwe technologie, waardoor we een innovatief product kunnen garanderen. Door de beste technologie te kiezen in combinatie met onze knowhow omtrent de behandeling, de montage en de kalibratie van de spiegel, garanderen we u het grootste zichtcomfort.

Estethisch

5 SENSES gespiegelde tv’s harmoniëren met alle klassieke, barokke en moderne interieurs …

UNIQUE

Alle realistaties zijn uniek

Made in belgium

Ontworpen en vervaardigd in België

Residentiëel

Onze tv’s zijn stijlvol voor de muren van uw badkamer, slaapkamer of woonkamer en ontworpen voor een breed scala aan omgevingen. Conventionele tv’s nemen veel ruimte in beslag en kunnen de nette inrichting van veel interieurs bederven. Door onze tv’s te kiezen, hoeft u niet langer een compromis te sluiten tussen design en technologie.

Luxe TV’s die uw interieur optimaliseren

Wat als uw tv een decoratief object op zichzelf wordt?

Dat is wat we bieden met onze high-end design en aanpasbare tv’s. Dankzij onze expertise, kunt u uw eigen televisie maken en deze een ontwerp geven dat altijd is aangepast aan de nieuwste decortrends.

Onze glazen worden onderworpen met een speciale behandeling die een perfecte reproductie van het beeld mogelijk maakt. Wat onze verschillende afwerkingen betreft, ze verbergen de schermen zo goed dat ze onzichtbaar zijn wanneer ze worden uitgeschakeld.

Horeca 

Wij bieden elegante en verfijnde ontwerpen voor luxe hotels om het verblijf van uw gasten aangenaam te maken. Of het nu gaat om toegang tot hotelinformatie of het bekijken van het nieuws terwijl u een bad neemt of u zich ontspant in uw kamer, onze entertainmentoplossingen passen perfect bij uw inrichting.

Hiermee kunnen uw klanten de visuele vervuiling van een lambda-tv vermijden en de balans tussen ontwerp en technologie waarderen. Het is de ervaring van uw gasten wordt optimaal. Verbeter hun verblijf met onze televisies van ongelooflijke elegantie.

Bedrijven

Toon het modern en designimago van uw bedrijf door voor 5 SENS te kiezen.
We begrijpen het belang van de ontwikkelaar van de ontwerpen voor de samenwerkingsruimte. Of het nu in kantoren of verkoopruimten is dat we tv-mirois met verfijnde architectuur bieden een gedenkwaardig moment voor uw klanten

Met behulp van state-of-the-art technologie en moderne stijl, kan Tv mirois-les “5 Sens” in meer actuele ruimtes passen. Als uw bedrijf echt het verschil wil maken, is niets effectiever.

EEN UNIEKE ERVARING

In een receptive, vergaderzalen tot liften, onze schermen passen zich aan uw imago en uw interieurstijl aan.

Elk van onze tv’s is een samenstelling van audiovisuele technologie gecombineerd met een eigentijds en strak design. Onze eerste wens is om uw schermen te sublimeren om ze echte decoratie- en communicatieobjecten te maken waar u trots op kunt zijn en die hun doel zullen bereiken: uw klanten verbazen!

EEN SPIEGEL TV VOOR ELKE KAMER

EEN SPIEGEL TV VOOR
ELKE KAMER

01

WOONKAMER

Plaats uw hoogwaardige spiegel-tv in uw woonkamer: hij past in al uw muren en meubels. Aangepast aan deco en verbonden met domotica, biedt het een unieke ervaring.

02

SLAAPKAMER

De slaapkamer wordt de bevoorrechte plek voor een spiegel-tv. Wanneer hij is uitgeschakeld, wordt het een elegante en praktische spiegel.

03

BADKAMER

Onze spiegel-tv’s kunnen overal worden geplaatst, zelfs in de badkamer. Dankzij onze lassen is onze spiegel-tv waterdicht, vocht is geen probleem.

04

KEUKEN

Zin in een televisie die prachtig zal integreren in deze cruciale woonkamer, de keuken? Onze wand-tv’s zijn ontworpen om alle activiteiten in het hart van uw huis aan te kunnen.

BETROUWBAARHEID

BETROUWBAARHEID

Onze tv’s zijn niet alleen vooruitstrevend qua design. Het zijn ook modellen met een lange levensduur die de hoogst gemiddelde betrouwbaarheid van de markt hebben.

Een dergelijk record wordt mogelijk gemaakt door het bijna exclusieve gebruik van componenten voor professionele displays die 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen werken.

Onze televisies worden systematisch gecontroleerd en hebben een garantie van 2 jaar. Uiteraard bieden wij garantieverlengingen tot 5 jaar en nieuwe vervangingscontracten gedurende de garantieperiode.

EEN PROJECT OP MAAT

EEN PROJECT OP MAAT

We reageren op speciale bestellingen. Wij bieden creaties afgeleid van onze collecties of nieuwe creaties door uw producten aan te passen via een ruime keuze aan afmetingen, kleuren en materialen.

We werken samen met ontwerpers en interieurontwerpers voor zowel prive als professionele projecten (bar, hotel, restaurant, museum, kapper, vergaderzaal, wachtkamer …).